A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський академічний ліцей №2
Сквирської міської ради
Київської області
Сквирська ТГ

Уроки мужності «Міста героїв. Перемоги України у війні»

Дата: 09.04.2024 14:55
Кількість переглядів: 235

З 01 по 08 квітня у Сквирському академічному ліцеї №2 для учнів 5-11 класів  було проведено уроки мужності «Міста героїв. Перемоги України у війні», присвячені другій річниці звільнення Київщини від російських окупантів.

Для учнів 5-8 класів заходи пройшли під гаслом «Україна – нація незламних», для старшокласників – «Вистояли – переможемо!». Учні взяли активну участь в обговоренні героїчного опору українського народу, його звитяжної боротьби за Незалежність України. Жертви цієї війни - загиблі воїни та мирні жителі - це наш біль і наша гордість, це наші сльози і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Школярі переглянули відео «Діалоги про війну» та хвилиною мовчання  вшанували кожного, хто віддав своє життя за нашу незалежність, згадали земляків, які загинули. 

Березень 2022 року став переломним моментом у повномасштабній війні росії проти України. 21 березня 2022 року українські Сили оборони, зокрема 72-а бригада, звільнили село Мощун Бучанського району Київської області. Битва за це місто стала одним із переломних моментів в історії сучасної України. Після переможної битви за Мощун було звільнено низку інших населених пунктів України: Макарів, Ірпінь, Гостомель, Бородянку, Ворзель, Бучу, Городню, Ягідне, Тростянець, Охтирку та інші. Звільнення міст і сіл стало можливим завдяки героїзму українських воїнів, підтримці українського народу, ефективній координації дій Сил безпеки й оборони України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень