A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський академічний ліцей №2
Сквирської міської ради
Київської області
Сквирська ТГ

Використання технологій дистанційного навчання

Дата: 01.09.2022 15:17
Кількість переглядів: 47

Сквирський академічний ліцей № 2 організовує освітній процес із використанням технологій дистанційного навчання за допомогою технічних засобів комунікації, доступних для учасників освітнього процесу.

Освітній процес для учнів 1 -11 класів  у такому випадку відбувається відповідно до діючого розкладу уроків та режиму дзвінків  у синхронному режимі з використанням Google Workspace for Education (пакету спеціалізованого хмарного програмного забезпечення й інструментів для спільної роботи учнів і вчителів), де створено віртуальні класи, а користувачами є всі учні та педагогічні працівники ліцею.

Якщо виникнуть проблеми з входом до віртуалних класів або інші,

зверніться до свого класного керівника!

Оцінка результатів навчання учнів є конфіденційною інформацією, яку повідомляють лише учневі/учениці, його/її батькам (іншим законним представникам).

При навчанні у дистанційному та змішаному режимах оцінювання результатів навчання учнів може здійснюватися очно або дистанційно з використанням можливостей інформаційно-комунікаційних (цифрових) технологій, зокрема відеоконференц-зв’язку (пункт 8 розділу І Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень